A Tisza-Tavi Régió

Egy sokszínű régió várja, hogy megmutassa ezerszínű arcát a látogatónak. Festői szépségű folyók, asztallap simaságú rónaság, ligetes, és mocsaras, lápos, természetvédelmi területek, dús, buja növényekkel teli arborétumok - mindezek megtalálhatók az Észak-Alföldön.

Tisza-Tó

Errefelé éppúgy találkozhatunk román kori kis templomokkal, gyönyörű haranglábakkal, mint ég felé törő barokk templomokkal.Múzeumokban, tájházakban tekinthetjük meg a múlt emlékeit.

Sokcsillagos szállodák, kíváló éttermek és takaros kis parasztporták hagyományos magyar vendégszeretettel fogadják a távolról és közelebbről érkezőket.

Alföld Alföld

Pihenhetünk kellemes termálfürdőkben, gyógyulhatunk messze földön híres, kiváló vizű gyógyfürdőkben.

Alföld

Tekintetünket megigézik mélán legelő gulyák, vágtató ménesek, megfigyelhetjük a ritka madárfajokat, különleges emlősöket. A természet egyedülálló értékeit nemzeti parkok őrzik. A Hortobágyi Nemzeti Park a Világörökség része. Különösen apróvadakban gazdag a vidék, fácánra, nyúlra, de akár őzre is vadászhatunk.

Ezerszínű, sokarcú vidék az Észak-Alföld, aki megismeri, megszereti, az kicsiben megismerte, megszerette egész Magyarországot.

 
Táborok
Modell tábor
Fotótanfolyam
Fotó tábor
Kézműves tábor
Lovas tábor
Programok
Lovaglás, lovasoktatás
Terépiás lovaglás
Fogatozás
Rendezvények
Esküvő
Gulyás és grillparty
Nosztalgia estek

smaragd
Hitel, Biztosítás